Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chiles
- 10 chiles güeros
- 850 g de agua
Relleno
- 50 g de cebolla
- 10 g de cilantro
- 10 g de epazote
- 15 g de aceite de oliva
- 130 g de calabacita, en trozos
- 125 g de hongos cremini
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 300 g de requesón
Espejo
- 30 g de cebolla
- 20 g de aceite de oliva
- 25 g de chile chipotle adobado
- 110 g de jitomate, en cuartos
- ½ cucharadita de sal fina
- 75 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de requesón
- 20 g de agua
Chiles rellenos
- aceite de oliva
- epazote, picado finamente
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 407 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de nopales
45min
Carnitas de atún
40 Min
Crema de chile poblano
25min
Tacos de flor de Jamaica
1hod.
Barbacoa de hongos
30min
Chiles anchos rellenos en salsa de frijol
50min
Taquitos de huitlacoche
25min
Caldo de nopales con chile morita
30min
Coctel de champiñones
20min
Pescado para taquear
25min
Botana fresca de surimi
10min
Rajas con queso
25min