Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chiles
- 10 chiles güeros
- 850 g de agua
Relleno
- 50 g de cebolla
- 10 g de cilantro
- 10 g de epazote
- 15 g de aceite de oliva
- 130 g de calabacita, en trozos
- 125 g de hongos cremini
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 300 g de requesón
Espejo
- 30 g de cebolla
- 20 g de aceite de oliva
- 25 g de chile chipotle adobado
- 110 g de jitomate, en cuartos
- ½ cucharadita de sal fina
- 75 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de requesón
- 20 g de agua
Chiles rellenos
- aceite de oliva
- epazote, picado finamente
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 407 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30 min
Barbacoa de hongos
30 min
Quesadillas de flor de calabaza y queso
30 min
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Hongos al pastor
20min
Entomatadas de jamaica
50 min
Enchiladas poblanas veganas
40min
Tinga de col
35min
Nopalitos con guajillo y elote
30 min
Pozole de setas
1 godz.
Ensalada de nopal
30 min
Coctel de champiñones
20min