Compatibele versies
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de mezcla de arroz salvaje
- agua caliente para remojar
- 30 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 100 g de hongos, frescos, en rebanadas
- 40 g de poro, en rebanadas
- 30 g de mantequilla vegetal, o vegana
- 150 g de agua
- 150 g de leche de coco
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de orégano seco
- ¼ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta molida
- perejil fresco, para adornar
- ½ limón verde, cortados en cuartos
- pan, cortadas en rebanadas, tostados, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2939.8 kJ / 702.6 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 62.5 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 626.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de papas y champiñones
1 Std. 20 Min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 Min
Bebida superhidratante para el desayuno
15 Min
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30 Min
Ensalada de pepino, aguacate y garbanzos crujientes
45 Min
Sopa de poro gratinado con queso cheddar
50 min
Sopa miso con verduras
30 Min
Misoshiru (sopa miso)
15 Min
Tacos de pescado empanizado sin gluten
35 min
Tostadas de setas
30 Min
Sopa de garbanzos con nopales
50 min
Sopa Thenthuk
1 Std.