Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
de filete de salmón fresco, sin piel ni espinas (aprox. 150-200 g cada uno)
of 4 de filete de salmón fresco, sin espinas, congelado, pero descongelado (aprox. 150-200 g cada uno) - ½ limón amarillo, exprimido
- 1 cdita sal
- 20 g perejil fresco
- 4 diente de ajo
- 100 g de jitomate deshidratado, (envasados en aceite), escurridos, aceite reservado
- 30 g de aceite de oliva, (del bote de tomates secos)
- ½ cdita pimienta de cayena molida, (opcional)
- ½ limón amarillo, en rodajas (5 mm), luego cortadas en 2-3 trozos
- ½ cdita pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 7613.2 kJ / 1819.6 kcal
- Eiwitten
- 138.8 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 113.7 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 15.4 g
- Natrium
- 2942 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 Min
Ensalada de pollo, durazno y espinacas con nueces
20min
Ceviche de tomate
15min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20min
Carnitas de Marlin
40min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50min
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1 godz.
Pescado a la veracruzana
30 Min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40min
Tortitas de salmón
2h 20min
Camarones estilo Hunan
20min
Papitas negras
55min