Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de kale
- 150 g de lechuga sangría, en mitades
- 50 g de arúgula
- 400 g de agua
- 50 g de queso parmesano, cortado en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 5 filetes de anchoa en aceite
- ½ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 100 g de aceite de oliva extra virgen
- 15 g jugo de limón
- 15 g de mostaza Dijon
- 1 huevo
- 500 g de agua, para el Varoma
- 4 filetes de salmón fresco
- sal fina, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
- 100 g de crutones
- 100 g de jitomates cherry, en mitades
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3798 kJ / 904 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 69 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1898 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poke bowl de atún spicy
30min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35min
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20min
Ensalada capresse
15min
Ensalada Thai
10min
Ensalada de manzana y tocino
20min
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25min
Pescado a la veracruzana
30min
Ensalada de berros
30min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40min
Ensalada de fideos de calabaza low carb
25min
Ensalada de pera y tocino con aderezo de mostaza
20min