Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Muslos de pollo
-
100
g de arándanos deshidratados
of 150 g de arándanos frescos - 75 g de azúcar mascabado
- 45 g de vinagre de vino tinto
- 8 dientes de ajo
- 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 g de romero fresco, solamente las hojas
- 1 cdita de paprika
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 8 muslos de pollo con piel y sin huesos
- 50 g de mantequilla sin sal
- ½ cdita de ajo en polvo
- 6 ramitas tomillo fresco, solamente las hojas
- 1 cebolla, en gajos
- 4 ramas de apio, en bastones (3 cm)
Guarnición<br>
- 500 g de agua
- 200 g de papas cambray, en mitades
- 200 g de brócoli en floretes
- 200 g de ejotes, sin tallos y en mitades
- Voeding
- per 8 porciones
- Calorieën
- 14007 kJ / 3335 kcal
- Eiwitten
- 137 g
- Koolhydraten
- 222 g
- Vetten
- 217 g
- Verzadigd vet
- 66 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 4149 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20min
Pescado con salsa de morrón
45min
Pescado agridulce con arroz TM6
1h 5min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1 Std. 10 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pescado a la veracruzana
30min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Ensalada de pera y tocino con aderezo de mostaza
20min
Pollo encacahuatado
45min