![Pollo con arándanos y romero al horno Pollo con arándanos y romero al horno](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/24b77ef2-0f37-471c-97ae-00ec0edbe43b/Derivates/75da548d-1ede-43dd-b059-e6764f237718.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Muslos de pollo
-
100
g de arándanos deshidratados
of 150 g de arándanos frescos - 75 g de azúcar mascabado
- 45 g de vinagre de vino tinto
- 8 dientes de ajo
- 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 g de romero fresco, solamente las hojas
- 1 cdita de paprika
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 8 muslos de pollo con piel y sin huesos
- 50 g de mantequilla sin sal
- ½ cdita de ajo en polvo
- 6 ramitas tomillo fresco, solamente las hojas
- 1 cebolla, en gajos
- 4 ramas de apio, en bastones (3 cm)
Guarnición<br>
- 500 g de agua
- 200 g de papas cambray, en mitades
- 200 g de brócoli en floretes
- 200 g de ejotes, sin tallos y en mitades
- Voeding
- per 8 porciones
- Calorieën
- 14007 kJ / 3335 kcal
- Eiwitten
- 137 g
- Koolhydraten
- 222 g
- Vetten
- 217 g
- Verzadigd vet
- 66 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 4149 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30min
Pollo al cilantro
35min
Tostadas de rajas con pollo
40 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pastel azteca
1 godz. 20 min
Pechugas a la reina
35min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Arroz huérfano (Nuevo León)
1 Std.
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1h 10min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20 min