Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Espárragos blancos
- 500 g de agua, para el Varoma
- 200 g de espárragos blancos
- jugo de limón amarillo, al gusto
Costra de parmesano
- 100 g de queso parmesano
- 60 g de pan molido
- 1 limón amarillo, solamente la ralladura
Pollo empanizado
- 4 pechugas de pollo, sin hueso, ni piel
- harina de trigo, para empanizar
- 1 huevo, batido para empanizar
Crema de limón
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 limón, solamente la ralladura
- 30 g de jugo de limón amarillo
- 50 g corazones de alcachofa, fileteados
- hojas de albahaca frescas, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2731 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2132 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crepas florentinas de pollo
1h 10min
Sal de tomillo
5 min
Sándwich de filete de res
2h 30 min
Pollo con ajonjolí
40min
Rollos de rib eye con gratinado de papas
1h
Ensalada capresse
15min
Brochetas de pollo con aderezo de yogur de kiwi
1h 10min
Pollo teriyaki
30min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 Min
Hamburguesa trufada
40min
Ensalada de pera y tocino con aderezo de mostaza
20 min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25 min