Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soutzoukakia
- 2 dientes de ajo
- 80 g de cebolla blanca, cortada en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 60 g de pan molido
- 1 cdita de comino en polvo
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 100 g vino blanco seco
- 500 g carne molida de res
Salsa para las albóndigas y arroz rojo
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de jitomates en conserva
- 100 g de vino blanco seco
- 2 cditas de azúcar
- 1 cdita de orégano seco
- 30 g de puré de jitomate
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 400 g de agua
- 200 g de arroz blanco de grano largo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3045 kJ / 725 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Cacerola de pollo
30 min
Carne en su jugo
35min
Sopa de albóndigas
50min
Pollo a la cazadora
40min
Pescado a la veracruzana
30 min
Adobo con carne
50min
Pollo especiado con cacahuates
45min
Pastel de carne
50min
Rollitos de lechuga rellenos de carne
1h 20min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45min