Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1100
g de camarones crudos grandes con cabeza (ver tip)
of 1100 g de mariscos mixtos, al gusto, (p. ej. mejillones, calamares, alemjas, cubos de pescado, etc.) - 200 g de agua
- 1 cdita de sal rosa del himalaya
- 400 g de jitomates, en cuartos
- 1 diente de ajo, pelado
- 120 g de pimiento rojo, sin tallo ni semillas
- 150 g de cebolla blanca
- ½ cdita de clavo de olor en polvo
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de pimienta blanca molida
-
1
cdita de pimentón dulce
of ½ cdita de paprika - 1 cda de fécula de maíz
- 3 limones verdes, en mitades, para acompañar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 828.8 kJ / 198.1 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1238.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Camarones con polenta estilo Georgia
40min
Camarones cremosos a la diabla
40min
Pescado a la veracruzana
30min
Arroz con camarones estilo Cantonés TM6
50 min
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Pescado agridulce con arroz TM6
1hod. 5min
Crema de camarón
45 min
Pescado a la diabla
30min
Camarones en salsa de pimientos
25 min
Entomatadas de pollo
40min
Pescado con salsa de morrón
45 min
Pescado con adobo
1h