Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1100
g de camarones crudos grandes con cabeza (ver tip)
of 1100 g de mariscos mixtos, al gusto, (p. ej. mejillones, calamares, alemjas, cubos de pescado, etc.) - 200 g de agua
- 1 cdita de sal rosa del himalaya
- 400 g de jitomates, en cuartos
- 1 diente de ajo, pelado
- 120 g de pimiento rojo, sin tallo ni semillas
- 150 g de cebolla blanca
- ½ cdita de clavo de olor en polvo
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de pimienta blanca molida
-
1
cdita de pimentón dulce
of ½ cdita de paprika - 1 cda de fécula de maíz
- 3 limones verdes, en mitades, para acompañar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 828.8 kJ / 198.1 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1238.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Camarones al ajillo
25 Min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1 Std.
Pescado con salsa de morrón
45 Min
Ceviche de pescado
3u. 25min
Carne Guisada del Sur de Texas
1h 20min
Quinoa al azafrán con pollo al horno en salsa de pimiento rojo y tomate
1 Std.
Camarones cremosos a la diabla
40 min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1h 20min
Ensalada cremosa de camarones
35 min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1 Std.
Gratinado de pescado y camarones
1 Std. 30 Min
Camarones salteados a los tres chiles
1 Std. 30 Min