Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo, pelados
- 25 g de jengibre, pelado, en rebanadas (2 mm)
- 30 g de aceite de ajonjolí
- 25 g de miel de abeja
- 60 g de salsa de soya
- 1200 g de agua
- 1 cdita de sal
- 200 g de arroz de grano largo
- 250 g de bulbo de hinojo, en trozos
- 4 filetes de robalo, (aprox. 125 g cada uno)
- 80 g de poro, en aros
- 80 g de zanahoria, en julianas
- 1 limón verde, en rebanadas, para decorar
- hojas de perejil fresco, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2166.5 kJ / 517.8 kcal
- Eiwitten
- 47.6 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1312.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45min
Pescado al horno con tomates deshidratados
30 Min
Pescado con salsa de morrón
45min
Curry de pescado con arroz basmati y bollos de yogur al vapor
50 Min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 Min
Robalo al mojo de ajo
1h 20min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30 Min
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1 Std.
Pescado a la veracruzana
30 Min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 Min
Camarones estilo Hunan
20 Min
Camarones salteados a los tres chiles
1 Std. 30 Min