![Calabazas rellenas en salsa de chabacano Calabazas rellenas en salsa de chabacano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3e57f754-d88d-4a19-ae8b-64082ff54bc6/Derivates/74f2971f-6e52-42d4-a5d7-e6b017c2b0de.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 100 g de arroz (remojado por 1 hora y escurrido)
- 400 g de carne molida de res
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 20 g de aceite de oliva
- 20 g de agua
- 1000 g de calabacitas
Salsa
- 10 g de aceite de oliva
- 100 g de puré de jitomate
- 250 g de pulpa de tamarindo, sin azúcar (ver tip)
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cda de azúcar
- 100 g de agua
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 200 g de chabacanos
- 100 g de ciruelas, deshuesadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1580.7 kJ / 377.8 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 793.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30min
Arroz blanco con verduras
40 Min
Sopa de brócoli
15min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Puré de papa y poro
40 Min
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1 Std. 15 Min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Milanesas de res
1hod. 40min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1 Std.
Filete de res con dos salsas
40 Min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40 Min