Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 huevos
- 2 pizcas de sal
- 300 g de arroz de grano corto
- 1000 g de agua
- 1 cdita de sal
- 150 g de hojas de espinaca fresca
- 2 cda de aceite de ajonjolí
- 2 cdita de ajonjolí tostado
- 3 cdas de salsa de soya
-
½ - 1
cdita de pasta de chile coreano
of 1 - 2 pizcas de chile molido - ½ - 1 cdita de aceite de ajonjolí
- 1 cdita de vinagre de arroz
- 1 cdita de cebolla cambray, sólo parte verde, picado
- ¼ cdita de azúcar
- 5 hojas de alga nori
- 2 zanahorias, peladas, en julianas
- 120 g de pepino, sin semillas, en julianas
- 2 cebollas cambray, en julianas
- 50 - 80 g de col morada, en julianas
- 5 - 10 cdas de kimchi (optioneel)
- ajonjolí tostado, para decorar
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1497.6 kJ / 357.9 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1176.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Setas con mole verde
40 Min
Tarta vegana de limón y té negro
1 godz. 30 min
Mole vegano
40 Min
Arroz vegetariano TM6
40 Min
Falafel
1 godz. 30 min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 Min
Té negro kombucha
192h 30min
Parfait de chai latte TM6
15h 5min
Empanadas veganas de espirulina
40 Min
Leche de arroz integral
10min
Raspado de tamarindo
20min