Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 duraznos, deshuesados, en cubos (3 cm)
- 30 g de aceite de ajonjolí
- 200 g de vino blanco, dulce
- 1200 g de agua
- 30 g de jugo de limón amarillo
- 30 g de arúgula
- 40 g de espinaca baby fresca, en trozos
- 40 g de lechuga sangría, en trozos
- 40 g de kale
- 40 g de queso Gorgonzola, en trozos
- jamón serrano, en rebanadas, para decorar
- semillas de ajonjolí tostadas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 834.4 kJ / 199.4 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 143.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45min
Chop suey de camarón
1h
Pescado al horno con tomates deshidratados
30min
Mini Sloppy Joe´s de res.
Geen beoordelingen
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (Hestan Cue™)
2 godz. 25 min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15 min
Pan con queso y peperoni
1h 30min
Caldillo durangueño (Durango) TM6 Pelar
55min
Ensalada de betabel sobre pan integral con queso panela TM6 (Pelar)
40min
Pan de papa con salsa tikka y aguacate TM6
Geen beoordelingen
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1h
Ensalada César
15min