Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de aceite
- 400 g de cebolla morada
- 1 cdita de tomillo fresco
- 60 g de vinagre balsámico
- 2 cdita de sal
- 300 g de queso azul
- 150 g de crema
- 150 g de hongos portobello, frescos, en trozos
- 300 g de frijoles negros, cocidos
- 150 g de brócoli
- 150 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 170 g de queso parmesano
- 3 huevos
- 100 g de pan molido
-
8
panes para hamburguesa
of 8 panes chapata - de lechuga orejona, para acompañar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3205 kJ / 763 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Enchiladas poblanas veganas
40min
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40min
Medallones vegetarianos
1h 10 min
Tortitas de garbanzo
25 Min
Soya texturizada a la Vizcaína
1h 10 min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20 Min
Crepas de zanahoria con salsa de jitomate
1 Std.
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2 Std. 30 Min
Albóndigas de Kale sin carne
30 Min
Hamburguesa de quinoa roja
40min
Hamburguesa veganas
45min
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20min