Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de aceite
- 400 g de cebolla morada
- 1 cdita de tomillo fresco
- 60 g de vinagre balsámico
- 2 cdita de sal
- 300 g de queso azul
- 150 g de crema
- 150 g de hongos portobello, frescos, en trozos
- 300 g de frijoles negros, cocidos
- 150 g de brócoli
- 150 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 170 g de queso parmesano
- 3 huevos
- 100 g de pan molido
-
8
panes para hamburguesa
of 8 panes chapata - de lechuga orejona, para acompañar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3205 kJ / 763 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1h 30min
Tarta vegana de verduras con harina de garbanzo
1h 5min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3h 10min
Bisquet vegano de pistache sin gluten
1h
Enchiladas poblanas veganas
40min
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20min
Albóndigas de Kale sin carne
30min
Hamburguesa de quinoa roja
40min
Tortitas de garbanzo
25 Min
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40min
Tortitas de coliflor con aderezo de yogur
40min