Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de perejil hojas y tallos
- 5 g de chile verde
- 1 diente de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre de sidra
- 3 - 5 pizcas de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta negra molida
- 1 coliflor (aprox. 800 g)
- paprika, ahumada y molida para espolvorear
- 3 - 4 cdas de aceite de oliva, para freír
- 200 g de alubias enlatadas
- 25 g de puré de tomate
- 1 cdita tahini
- 50 g de aceite de oliva, más si es necesario
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 5471 kJ / 1307.6 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 125.7 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 11.7 g
- Natrium
- 426 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tinga de setas
25 Min
Sopa Thenthuk
1 godz.
Fetuccini con hongos TM6
1 godz.
Marinada de Pollo Jerk Jamaicano
10h
Bocados de papa y zanahoria
40min
Esquites de chayote
25 Min
Carnitas de Marlin
40min
Flammkuchen de linaza con salmón, champiñones y ensalada de arúgula
40min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 Min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45 Min
Quiche de setas con guajillo
1 godz. 30 min
Risotto con calabacita y tocino
35 Min