Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 hojas de menta frescas
- 8 hojas de albahaca frescas
- 50 - 60 g de echalot, pelado y en mitades
- 5 g de jengibre, pelado y en rebanadas (2 mm)
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 300 g de pechuga de pollo, sin piel, en trozos (4-5 cm)
- 1 pizca de comino en polvo
- 1000 g de agua
- 2 pizcas de azafrán
- 1 cdita de sal
- 300 g de arroz basmati
- hojas de menta frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 567.9 kJ / 135.8 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 51.8 g
- Vetten
- 62.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 185.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menú: Arroz con vegetales y jamón. Trifle de queso con nuez caramelizada y uvas.
Geen beoordelingen
Rollos de lasaña con espinacas
1 Std.
Pasta con albóndigas de carne
1 Std. 30 Min
Pollo con salsa de hierbas y pesto de arúgula
55min
Risotto falso de cebada con pescado blanco
1h 5min
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
2h 45min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1 Std.
Arroz basmati
40 Min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50 Min
Salmón con hongos y puré de papa
45 Min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 Min
Pasta con pesto y pollo
30 Min