Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de quinoa, roja
- 1000 g de agua
- 50 g de cebolla, en trozo
- 3 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva extra virgen, y un poco más
- 40 g de arroz (p.ej. basmati o de grano largo)
- 1 cditas comino en polvo, y un poco más para decorar
- 300 g de acelgas, sin los tallos blancos
-
600
g de caldo de pollo
of 600 g de caldo de verduras -
100
g de caldo de pollo (optioneel)
of 100 g de caldo de verduras (optioneel) - 1 pizca sal marina
- 1 pizca pimienta negra molida
- 15 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 100 g de frijoles negros enteros cocidos y enlatados, escurridos
-
100
g de yogur natural sin azúcar
of 100 g de jocoque
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 116 kJ / 28 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de espinaca
25min
Crema de espinacas con nuez
20min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Crema de betabel
40 Min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30min
Crema vegana de acelgas
30min
Sopa de coliflor y garbanzos
50 Min
Puré de alubias con espinaca
30min
Sopa de alubias, calabaza y coco en cocción lenta TM6
16 Std. 20 Min
Arroz al cilantro
35 min
Pastel de calabacita
1h 15 min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40 Min