Apparaten en Accessoires
Rainbow Salad
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil4 oz
-
mixed seeds (pumpkin seeds, sunflower seeds, chopped cashews)2 oz
-
carrots in pieces (1 in.)10 ½ oz
-
mixed salad greens torn into pieces5 ½ oz
-
yellow bell pepper cored, cut into strips1
-
cherry tomatoes halved5 ½ oz
-
Dijon mustard1 oz
-
honey1 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
salt½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
frozen edamame (ready-to-eat), shelled, thawed3 ½ oz
-
red onion thinly sliced, in rings1
-
prosciutto (optional)4 slices
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
842.7 mg
Eiwitten
12.2 g
Calorieën
2037.1 kJ /
486.9 kcal
Vetten
38.2 g
Vezels
7.1 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
27.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebrate Pride Month
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Everything Bagel Dip
10 Min
Tuna Avocado Bowl
50 Min
Cobb Salad
1 Std.
Mexican Creamed Corn
30 Min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 Min
Southern Potato Salad
1 Std. 15 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Huevos Rancheros
45 Min
Chicken and Quinoa Salad
50 Min