Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dried adzuki beans
- 500 g water, plus extra to soak
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- ½ tsp sesame seeds
- ½ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp ground sweet paprika
- ½ tsp ground coriander
- 1 garlic clove
- 1 piece lime peel, no white pith
- ½ tsp sea salt
- 800 g cauliflower, cut into florets (approx. 4 cm)
- 3 cm fresh ginger
- 5 cm kombu (see Tip)
- 500 g butternut pumpkin, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 carrots, cut into pieces (2 cm)
- 150 g fresh sweet corn kernels, cut off the cob
- 1 tbsp tamari, plus extra to taste
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 966.2 kJ / 230.9 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 46.9 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 11.6 g
- Natrium
- 396.4 mg
Alternatieve recepten
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Beef stock paste
3sa
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1u.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20 min
Pumpkin and ginger soup
35 Min