Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile
- 10 g de beurre
- 700 g de rouelle de veau, coupée en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 600 g de carottes
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g d'eau
- 150 g de vin blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 446.9 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 903.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de veau
1h
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 godz. 15 min
Soupe canadienne
40 min
Poulet rôti et ses légumes
1h 10 min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1 Std. 45 Min
Caille, sauce à l'orange et carotte
45 min
Morue à la méditerranéenne
1h 25 min
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1 Std. 45 Min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20 min
Poulet façon bourguignon
35min
Côtes de veau à la provençale
30 min
Ragoût de dinde à l'ail
40 min