Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile
- 10 g de beurre
- 700 g de rouelle de veau, coupée en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 600 g de carottes
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g d'eau
- 150 g de vin blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 446.9 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 903.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mijoté de veau au miel de lavande
1 godz. 45 min
Cabillaud à la sauce tomate
30 min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3h
Jambalaya de poulet
40 min
Poulet cacciatore et pâtes
55 min
Blanquette de veau
1h
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Côtes de veau à la provençale
30 min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 godz. 20 min
Ragoût de dinde à l'ail
40 min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min