![Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dfa08124-5d1f-42ec-aaed-c6b7520fc82b/Derivates/4713e853-635c-4e80-84e8-dc4091724d4b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de gingembre frais, coupé en tranches (2 mm)
- 70 g d'huile de sésame
- 60 g de sucre roux
- 45 g de sauce de soja
- 60 g de vinaigre balsamique
- 100 g de ciboules, coupées en rondelles (1 cm), et un peu pour la finition
- 2 anis étoilés
- 500 g de travers de porc, coupés en côtes individuelles (env. 5 cm de long)
- 600 g d'eau
- 200 g de riz basmati
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 20 g de graines de sésame
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6876 kJ / 1643.5 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 132 g
- Vetten
- 100 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz au porc cinq-épices
50min
Travers de porc à la coréenne et minitortillas
4 Std. 10 Min
Pilaf de riz sauvage au porc
1h 10min
Riz cantonais
45 分钟
Blanquette de veau cuisson lente
2u. 10min
Caramel liquide
25min
Porc au caramel
45 分钟
Riz aux saucisses de Hong Kong
55min
Nouilles au curry et porc
50min
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2小时
Goulasch de bœuf cuisson lente
2hod. 45min