Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de gingembre frais, coupé en tranches (2 mm)
- 70 g d'huile de sésame
- 60 g de sucre roux
- 45 g de sauce de soja
- 60 g de vinaigre balsamique
- 100 g de ciboules, coupées en rondelles (1 cm), et un peu pour la finition
- 2 anis étoilés
- 500 g de travers de porc, coupés en côtes individuelles (env. 5 cm de long)
- 600 g d'eau
- 200 g de riz basmati
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 20 g de graines de sésame
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6876 kJ / 1643.5 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 132 g
- Vetten
- 100 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ribs de porc sauce aigre-douce
40 Min
Poulet Nouvelle-Orléans
2 Std.
Pilaf de riz sauvage au porc
1h 10min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Porc aux lentilles
1h 20min
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
2 Std.
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 Std.
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Osso-buco cuisson lente
1h 50 min
Porc au caramel
45min
Bœuf à l'orange et nouilles chinoises
1h 30min