Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de gingembre frais, coupé en tranches (2 mm)
- 70 g d'huile de sésame
- 60 g de sucre roux
- 45 g de sauce de soja
- 60 g de vinaigre balsamique
- 100 g de ciboules, coupées en rondelles (1 cm), et un peu pour la finition
- 2 anis étoilés
- 500 g de travers de porc, coupés en côtes individuelles (env. 5 cm de long)
- 600 g d'eau
- 200 g de riz basmati
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 20 g de graines de sésame
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6876 kJ / 1643.5 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 132 g
- Vetten
- 100 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Poulet Nouvelle-Orléans
2h
Bœuf à l'orange et nouilles chinoises
1 Std. 30 Min
Porc aux légumes à la Chinoise
1h 20min
Riz au porc cinq-épices
50 Min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4u. 25min
Porc au caramel
45 Min
Riz aux saucisses de Hong Kong
55 Min
Poulet sauce soja avec légumes verts
13 Std.
Bœuf coco
3 Std. 20 Min
Nouilles au curry et porc
50 Min
Joues de bœuf au cidre
3 Std. 15 Min