Apparaten en Accessoires
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
Voorbereiding 10min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
548.8 mg
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Vetten
23.1 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
3.2 g
Koolhydraten
21.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Geen beoordelingen
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Geen beoordelingen
Pico De Gallo
15min
Beer Pickles
24u. 20min
Potato Gratin
1u. 10min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1u.
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Tex-Mex chicken soup
40min
Santa Maria Dry Rub
5min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Queso fresco
2u.
Café de Paris butter
25min