Apparaten en Accessoires
Vegan Lasagne met Linzen
Voorbereiding 45min
Totaal 2u. 20min
6 portie
Ingrediënten
Deegvellen
-
plantaardige melk ongezoet120 g
-
olijfolie1 tl
-
zoete aardappelen gekookt en afgekoeld, in stukken gesneden70 g
-
meel plus extra om af te stoffen150 g
-
durum tarwebloem150 g
Linzenragout
-
wortel in stukken gesneden70 g
-
ui in vieren gesneden70 g
-
selderstengel in stukken gesneden20 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie50 g
-
linzen200 g
-
rode wijn80 g
-
tomatenblokjes uit blik750 g
-
water350 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 el
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
-
suiker1 snuifje
Béchamelsaus
-
plantaardige melk ongezoet700 g
-
bloem65 g
-
zout1 tl
-
nootmuskaat, gemalen1 snuifje
-
olijfolie25 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
685.3 mg
Eiwitten
12.5 g
Calorieën
1935.2 kJ /
462.5 kcal
Vetten
16.5 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
67 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Warme Smaak van de Herfst
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Portugees crème brûlée
25min
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
De eerste hap: Kip en Groenten
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Lolly's met aardbeien
Geen beoordelingen
Pizza-Burrata
1u. 40min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Pierogi met vlees
1u.
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
XXL kip pastei
1u. 55min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min