Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 1 takje verse tijm
- 2 verse laurierbladeren
- 1 selderstengel, in stukken
- 1 bos verse bladpeterselie
- 100 g prei, in plakjes (1,5 cm)
- 150 g wortelen, in plakjes (1,5 cm)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen witte peper, naar eigen smaak
- 900 g water
- 1000 g kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)
- 500 g verse champignons, in vieren of zessen gesneden
- 50 g boter
- 50 g bloem
- 100 g room, 35% vet
- 2 eierdooiers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1892 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 30.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 Min
Zuurkool
Geen beoordelingen
Aromatische kipcurry
1 Std.
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Zoet ontbijtbrood
1 Std. 30 Min
Keftedes (gehaktballen)
Geen beoordelingen
Pulled pork burgers
Geen beoordelingen
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Koken van basmatirijst
35min
Zomerse pastasalade
30 Min