Apparaten en Accessoires
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
Voorbereiding 25min
Totaal 40min
6 portie
Ingrediënten
Lamskroon
-
lamsvlees lamskroon, beenderen schoongemaakt1200 g
-
zout om te kruiden
-
peper, gemalen om te kruiden
-
olie2 el
-
boter50 g
-
rozemarijn, vers3 takjes
-
tijm, verse3 takjes
-
teentjes knoflook plat gedrukt2
-
witte wijn60 g
Paddenstoelenrisotto
-
Parmezaanse kaas in stukjes (2 cm)70 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons in blokjes (2 cm)400 g
-
boter20 g
-
olijfolie30 g
-
risottorijst375 g
-
kalfsfond of lamsfond900 g
-
zout1 ½ - 2 tl
-
peper, gemalen1 tl
Afwerking
-
bieslook, vers fijngehakt10 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
2130 mg
Eiwitten
42 g
Calorieën
5221 kJ /
1248 kcal
Vetten
92 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
40 g
Koolhydraten
57 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Pizza-Burrata
1u. 40min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Groentesticks
Geen beoordelingen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Quiche met Ricotta en Paprika
Geen beoordelingen
Risottata met kip en champignons
40min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen