Apparaten en Accessoires
Zalmsoufflé
Voorbereiding 35min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Soufflé
-
verse dille6 takjes
-
verse rode chilipeper (optioneel) zaadjes verwijderd, in stukken1
-
eierdooiers medium4
-
zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gerookte zalm in stukken150 g
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
-
eiwitten medium4
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
Saus
-
prei enkel witte stukken, in schijfjes60 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
witte wijn150 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)½
-
water150 g
-
olijfolie1 el
-
verse zalmfilets, ontveld600 g
-
boter in blokjes100 g
-
citroen enkel het sap½
-
zout naar smaak
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
verse dille naar smaak
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
882.8 kJ /
211 kcal
Vetten
17 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
1.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Runderpastei met bier
1u. 40min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1u. 40min
Kip met romige groenten saus
50min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Stoofgerecht met tofu
30min