Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soufflé
- 6 takjes verse dille
- 1 verse chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (optioneel)
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 4 eierdooiers, medium
- 2 snuifjes zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 4 eiwitten, medium
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
Saus
- 60 g prei, enkel witte stukken, in schijfjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 150 g witte wijn
- ½ visbouillon blokje (0,5 l)
- 150 g water
- 1 el olijfolie
- 600 g verse zalmfilets, ontveld
- 100 g boter, in blokjes
- ½ citroen, enkel het sap
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- verse dille, naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 godz. 15 min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1 godz. 15 min
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
XXL kip pastei
1 godz. 55 min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 godz. 25 min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min