Apparaten en Accessoires
Zalmsoufflé
Voorbereiding 35min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Soufflé
-
verse dille6 takjes
-
verse rode chilipeper (optioneel) zaadjes verwijderd, in stukken1
-
eierdooiers medium4
-
zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gerookte zalm in stukken150 g
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
-
eiwitten medium4
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
Saus
-
prei enkel witte stukken, in schijfjes60 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
witte wijn150 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)½
-
water150 g
-
olijfolie1 el
-
verse zalmfilets, ontveld600 g
-
boter in blokjes100 g
-
citroen enkel het sap½
-
zout naar smaak
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
verse dille naar smaak
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
882.8 kJ /
211 kcal
Vetten
17 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
1.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2u. 35min
Courgetteomelet
40min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Mangosapje met cayennepeper
10min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Vislasagne met courgette
1u.
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min