Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soufflé
- 6 takjes verse dille
- 1 verse chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (optioneel)
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 4 eierdooiers, medium
- 2 snuifjes zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 4 eiwitten, medium
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
Saus
- 60 g prei, enkel witte stukken, in schijfjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 150 g witte wijn
- ½ visbouillon blokje (0,5 l)
- 150 g water
- 1 el olijfolie
- 600 g verse zalmfilets, ontveld
- 100 g boter, in blokjes
- ½ citroen, enkel het sap
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- verse dille, naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottage pie
1 Std. 10 Min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Hainanese kiprijst
1h 20min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Mediterraanse gebakjes
Brak ocen
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Runderpastei met bier
1h 40min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Mousse van ham
10min