Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soufflé
- 6 takjes verse dille
- 1 verse chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (optioneel)
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 4 eierdooiers, medium
- 2 snuifjes zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 4 eiwitten, medium
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
Saus
- 60 g prei, enkel witte stukken, in schijfjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 150 g witte wijn
- ½ visbouillon blokje (0,5 l)
- 150 g water
- 1 el olijfolie
- 600 g verse zalmfilets, ontveld
- 100 g boter, in blokjes
- ½ citroen, enkel het sap
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- verse dille, naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Citroen-kokos bliss balletjes
Geen beoordelingen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Geen beoordelingen
Papaya'péro
30 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Citroenslush met champagne
Geen beoordelingen
Champignontaart
Geen beoordelingen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min