Compatibele versies
Velouté de roquette, pommes de terre et œuf mollet
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de pommes de terre, en cubes
- 1 cube de bouillon de légumes
- 125 g de roquette
- 800 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 4 œufs
- ½ botte de persil frais, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 842 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Soupe de poireau gratinée
55min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 min
Soupe au chou
40 min
Velouté poireau-pomme de terre
1h
Velours d'endive à l'orange
35min
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45 min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1h 5min
Soupe poireau-pomme de terre
1h
Bouillon crémeux de maïs et de pommes de terre, lamelles d’avocat
55min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
50min