Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden
- 2 takjes peterselie, vers
- 600 g water
- 350 g aardappelen, in hun geheel
- 250 g Chinese kool in stukken gesneden (5 cm)
- 70 g olijfolie
- 100 g prei doormidden gesneden
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 1 chillipeper, vers, zaden verwijderd
- 1 teentje knoflook, in zijn geheel, ongeschild
- 250 g kalkoenborstfilet, zonder vel, gesneden in reepjes (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 50 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- ½ tl zout
- 2 - 3 snuifjes paprika, gerookt, gemalen
- 600 g kippenbouillon
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 8048.2 kJ / 1923.6 kcal
- Eiwitten
- 105.8 g
- Koolhydraten
- 131.4 g
- Vetten
- 111.2 g
- Verzadigd vet
- 21.9 g
- Vezels
- 19.2 g
- Natrium
- 2658.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arabische kip met couscous
45min
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Amandelpap
10min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Kip met 'mole verde' saus
Pas d’évaluation
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Lamscurry
1h
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Pas d’évaluation