Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla rossa a metà in senso verticale
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno) non sbucciati, privati delle estremità e divisi a metà nel senso della lunghezza
- 50 g di arachidi tostate salate
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di succo di lime, spremuto fresco
- 20 g di salsa di pesce
- 20 g di zucchero
- 30 g di olio di semi di girasole
- 1 peperoncino piccante fresco, privato dei semi, tagliato a fette sottili (2 mm)
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di coriandolo fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 575.8 kJ / 137.6 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 424.2 mg
Alternatieve recepten
Fagottini ripieni di frutta e timo
40 min
Stufato di manzo e verdure invernali
4 Std. 30 Min
Feta vegan in olio aromatico
1h 10 min
Spiralized Tortilla
Geen beoordelingen
Pollo Piri Piri con insalata veloce
7h 20 min
Patate dolci ripiene di lenticchie piccanti, maionese alla banana e coleslaw
50 min
Champurrado
30 min
Dulce de leche
3sa
Frittelle di patate dolci con yogurt greco e salmone affumicato
1h
Arrosto con contorno di castagne e patate
2sa
Uova alla turca con yogurt greco e insalata verde
30 min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45 min