Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla rossa a metà in senso verticale
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno) non sbucciati, privati delle estremità e divisi a metà nel senso della lunghezza
- 50 g di arachidi tostate salate
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di succo di lime, spremuto fresco
- 20 g di salsa di pesce
- 20 g di zucchero
- 30 g di olio di semi di girasole
- 1 peperoncino piccante fresco, privato dei semi, tagliato a fette sottili (2 mm)
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di coriandolo fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 575.8 kJ / 137.6 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 424.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porridge alle pesche
40min
Frullato fresco mela, anguria e zenzero
10 Min
Contorno di patate americane speziate
45 Min
Bloody Mary analcolico
10 Min
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30min
Infuso freddo vaniglia e mirtilli
3h
Bibimbap (riso e manzo coreano)
1h 30min
Insalata di carote grattugiate (TM6)
10 Min
Tisana alloro, anice e cannella
10 Min
Insalata di cetriolo alla tailandese
15 min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto
15 min
Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine
40min