Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla rossa a metà in senso verticale
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno) non sbucciati, privati delle estremità e divisi a metà nel senso della lunghezza
- 50 g di arachidi tostate salate
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di succo di lime, spremuto fresco
- 20 g di salsa di pesce
- 20 g di zucchero
- 30 g di olio di semi di girasole
- 1 peperoncino piccante fresco, privato dei semi, tagliato a fette sottili (2 mm)
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di coriandolo fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 575.8 kJ / 137.6 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 424.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15 Min
Coleslaw con Affettatutto Bimby® (TM6)
15 Min
Banana bread con patate dolci
2 Std.
Pane al pomodoro
16 Std.
Agnello arrosto con verdure e salsa alla menta
2 Std. 10 Min
Dim sum salmone, miso e zenzero
2 Std.
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto
15 Min
Poké Bowl vegan
50 Min
Liquore al mirto
1680h
Fonduta di zucca con gamberi insaporiti
1 Std.
Insalata di carote grattugiate
10 Min