Apparaten en Accessoires
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 20min
24 stuks
Ingrediënten
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
149.7 mg
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
346.7 kJ /
82.9 kcal
Vetten
1.8 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
14.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Horror punch
20min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Pompoenrisotto met spek
25min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min