Apparaten en Accessoires
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 20min
24 stuks
Ingrediënten
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
149.7 mg
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
346.7 kJ /
82.9 kcal
Vetten
1.8 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
14.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nessuna valutazione
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nessuna valutazione
Geroosterde aubergines
Nessuna valutazione
Vegetarische hamburger
45min
Brownies van zoete aardappel
1h
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Halloween pompoentaart
4h
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nessuna valutazione
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min