Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de feuilles de basilic frais
- 40 g de graines de tournesol
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 50 g de tomates confites à l'huile
- 300 g de riz spécial risotto
- 50 g de vin blanc
- 700 g d'eau bouillante
- 1 cube de bouillon, émietté
- 50 g de copeaux de parmesan
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2361 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Risotto au citron, burrata et romarin
1 Std. 10 Min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1 Std.
Rigatoni et sauce aux poivrons
30 Min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
Gratin de patate douce
50 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
One pot à la grecque
30 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min
One-Pot-Pasta au jambon
25min