Compatibele versies
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'oignons, coupés en quatre
- 2 gousses d'ail
- 1 pincée de pistils de safran
- 1 c. à café rase de cumin en poudre
- 1 c. à café rase de paprika
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 brins de romarin frais, équeutés
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 900 g de tomates multicolores, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de poivrons, en lamelles
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 150 g de pois chiches en conserve, égouttés et rincés
- 4 œufs
- 100 g de feta, en cubes
- 10 brins de coriandre fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55min
Salade d'aubergines et poivrons
35min
Lasagne chèvre et courgette
1h
Œufs cocotte façon chakchouka
35min
Aubergines roulées à la ricotta
1h 30min
Chakchouka à la feta
1h
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Korma veggie aux noix de cajou
55min
Colombo de légumes
1 Std. 5 Min
Chakchouka aux œufs
50min
Chili de pois chiches
45min
Gratin de nachos
1h