Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g sugar
- 20 lemon myrtle leaves
- 500 g macadamia nuts
- 600 g honey
- 180 g ghee, plus extra to grease
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- 300 g filo pastry
- 1 tsp ground lemon myrtle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2066.6 kJ / 493.9 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 75.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm wasabi potato salad
30min
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Lebanese-style hommus
13sa 15 dk