Apparaten en Accessoires
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Voorbereiding 25min
Totaal 3u. 20min
20 portions
Ingrediënten
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
75.4 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
2066.6 kJ /
493.9 kcal
Vetten
28.9 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
8.4 g
Koolhydraten
58.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 Min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 Min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1 Std. 45 Min
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
2 Std. 15 Min
Cream of tomato soup
25 Min
Asian master stock
1 Std. 45 Min
Spiked and spicy veggie juice
10 Min
Fresh tomato chutney
10 Min
Sweetcorn and potato chowder
40 Min
Red onion relish
50 Min