Apparaten en Accessoires
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Voorbereiding 25min
Totaal 3u. 20min
20 portions
Ingrediënten
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
75.4 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
2066.6 kJ /
493.9 kcal
Vetten
28.9 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
8.4 g
Koolhydraten
58.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Gluten free lentil wraps
3u. 40min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50min
Grilled seafood charcuterie board
1u. 20min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3u. 30min
Zhoug (Diabetes)
10min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1u. 35min
Gluten-free Puff Pastry
1u. 30min
Thai-style fish cakes
30min
Saffron arancini
25u. 25min
Gluten free chocolate halva cake
1u.
Salsa verde
5min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12u. 20min