![Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a746b20c63ef0446b7eecf6c569bcab/Derivates/668857f1e16b143447b1892c6d9249754bd1831e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese
- 2 oz yellow onion
- 1 ½ oz unsalted butter, divided
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)
- 2 oz dry white wine
- 7 oz fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)
- 25 oz vegetable stock (see Tip)
- ½ - 1 tsp salt, to taste, plus extra to season
- 8 oz zucchini, sliced into planks (¼ in.)
- 6 oz cherry tomatoes (optioneel)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ground black pepper, to season
- 8 oz burrata cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2594.6 kJ / 620.1 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 71.1 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 980.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Muffin Pan Lasagnas
1hod.
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Zucchini and Bacon Risotto
35 min
One Pot Ravioli Soup
30min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1hod. 10min
Risotto with Spinach and Peas
30min