Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese
- 2 oz yellow onion
- 1 ½ oz unsalted butter, divided
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)
- 2 oz dry white wine
- 7 oz fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)
- 25 oz vegetable stock (see Tip)
- ½ - 1 tsp salt, to taste, plus extra to season
- 8 oz zucchini, sliced into planks (¼ in.)
- 6 oz cherry tomatoes (optioneel)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ground black pepper, to season
- 8 oz burrata cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2594.6 kJ / 620.1 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 71.1 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 980.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 godz. 15 min
Pumpkin Chili
50 Min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
New Jersey Tomato Pie
45 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min