Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese
- 2 oz yellow onion
- 1 ½ oz unsalted butter, divided
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)
- 2 oz dry white wine
- 7 oz fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)
- 25 oz vegetable stock (see Tip)
- ½ - 1 tsp salt, to taste, plus extra to season
- 8 oz zucchini, sliced into planks (¼ in.)
- 6 oz cherry tomatoes (optioneel)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ground black pepper, to season
- 8 oz burrata cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2594.6 kJ / 620.1 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 71.1 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 980.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Orzo with Peas
30 menit
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Spanish Rice
35 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Cornbread Pie
1j 25 menit
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Risotto with Broccolini
35 Min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Risotto with Spinach and Peas
30 menit
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1j 15 menit