Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese
- 2 oz yellow onion
- 1 ½ oz unsalted butter, divided
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)
- 2 oz dry white wine
- 7 oz fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)
- 25 oz vegetable stock (see Tip)
- ½ - 1 tsp salt, to taste, plus extra to season
- 8 oz zucchini, sliced into planks (¼ in.)
- 6 oz cherry tomatoes (optioneel)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ground black pepper, to season
- 8 oz burrata cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2594.6 kJ / 620.1 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 71.1 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 980.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 Min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Potato Curry Soup
35 dk
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 Min
One Pot Ravioli Soup
30 Min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 dk
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Lemon Risotto
30 Min
Lemon Pasta
35 dk
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 Std. 15 Min