Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pumpkin
- 2 pumpkins, small, halved horizontally, seeds removed
- olive oil, for drizzling
- fine sea salt, for seasoning
Millet
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 300 g millet grains
- 60 g raisins
- 600 g water
- 1 tsp ground cumin
-
1 ½
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), gluten free, crumbled - 50 - 60 g pitted black olives, sliced, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
Hazelnut Broccoli Pesto
- 100 g hazelnuts
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 500 g water
- 400 g broccoli florets
- 10 g fresh basil leaves
- 1 garlic clove
- 80 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2208.6 kJ / 527.9 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 394.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff
30 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
55 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Vegetable fideuá
40 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1j 15 menit
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 Std.
Buckwheat Porridge
25 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 dk
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Roasted Cauliflower Houmous
30 min