![Boulettes lentilles-champignons, purée de chou-fleur, sauce à la moutarde Boulettes lentilles-champignons, purée de chou-fleur, sauce à la moutarde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0a6e7cb75a8e31edce9881b1ca367b17/Derivates/ae0adb8bb3280f9cc579edd283bd0b34fe56fded.jpg)
Compatibele versies
Boulettes lentilles-champignons, purée de chou-fleur, sauce à la moutarde
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les boulettes de lentilles et champignons
- 120 g de flocons d'avoine (voir "Conseil(s)")
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 5 brins de thym frais, équeutés
- 100 g de lentilles vertes sèches
- 300 g d'eau
- 3 gousses d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de champignons bruns, frais, coupés en deux
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
La purée de chou-fleur
- 500 g d'eau
- 700 g de chou-fleur, en bouquets
- 300 g de pommes de terre, coupées en tranches (5 mm)
- 100 g de boisson végétale au soja
- 50 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
La sauce
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'oignon, coupé en quatre
- 20 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe pour la friture
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- 400 g d'eau, et 2 c. à soupe
- 200 g de crème de soja
-
1
cube de bouillon de légumes émietté
of 1 c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte - 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2690.5 kJ / 643.1 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 32.7 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 12.8 g
- Natrium
- 311.1 mg
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