Apparaten en Accessoires
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Voorbereiding 10min
Totaal 25u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
15.8 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
2107 kJ /
503.6 kcal
Vetten
37.5 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
28.6 g
Koolhydraten
40.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A taste of Gwinganna
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pumpkin soup
30min
Warming porridge (Skinnymixers)
15min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Rice crackers
55min
Cashew spread (10-12 months)
5min
Apricot and carrot bliss balls
1u. 20min
Pumpkin pie porridge
20min
Lemon coconut bliss balls
40min
Chocolate sweet potato slice
1u. 15min
Vanilla wet chai
15min
Vanilla and honey toasted muesli
35min
Zucchini banana loaf
1u. 45min