Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en quatre
- 30 g de beurre, coupé en dés
- 500 g de petits pois surgelés
- 500 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 14 feuilles de menthe fraîche
- 200 g de crème liquide entière
- 100 g de feta, dont 20 g émiettée, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Soupe de champignons marrons-bacon
50min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min
Soupe de petits pois à la menthe
25 min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30min
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35min
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1h
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50min
Crème de brocoli, avoine et noisettes
55min
Soupe brocoli-gorgonzola
40min