Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en quatre
- 30 g de beurre, coupé en dés
- 500 g de petits pois surgelés
- 500 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 14 feuilles de menthe fraîche
- 200 g de crème liquide entière
- 100 g de feta, dont 20 g émiettée, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1 Std.
Velouté carotte-panais
35min
Soupe de butternut, chèvre et œuf
40min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35min
Soupe de petits pois à la menthe
25 Min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1 godz. 5 min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1 Std.
Soupe de champignons marrons-bacon
50min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55 min