Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile de noisette
- 300 g de panais, coupés en morceaux
- 400 g de carottes, coupées en morceaux
- 1 cube de bouillon de légumes
- 600 g d'eau
- 50 g de noisettes torréfiées et concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 821.5 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 507.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Soupe de patate douce au lait de coco et curry
25 min
Velouté de carotte au lait de coco
50 menit
Velouté de carottes
30 min
Soupe carotte et céleri-rave, huile aux herbes
40 min
Soupe au potiron
50 menit
Soupe de patates douces, coco et poireaux
45 Min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50 menit
Soupe de courge butternut, curry et amandes
30 min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40 min
Velouté de butternut et patate douce
35 Min
Soupe de potimarron aux épices
45 Min