Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz cashews
- water, to soak
Curry Leaf Oil
- 1 ½ oz fresh curry leaves, destemmed
- 2 oz grapeseed oil
- 1 pinch sea salt
Curry Leaf Yogurt
- 5 oz filtered water
- 1 oz apple cider vinegar
- 1 oz agave
- 1 tsp sea salt
Tikka Sauce
- 2 oz extra virgin olive oil
- 2 tbsp curry powder
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 1 tsp salt
Potato Breads
- 30 oz water
- 15 oz potatoes, peeled and cubed (2 in.)
- 1 oz fresh dill fronds (approx. 1 bunch)
- fresh curry leaves, destemmed (approx. 1 handful)
- 15 oz all-purpose flour
- 16 oz extra virgin olive oil, to fry (2 tbsp per batch)
- 4 avocados, peeled, sliced in wedges
- microgreens, to garnish
- edible flowers, to garnish
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 4896.7 kJ / 1170.4 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 73.8 g
- Vetten
- 94.3 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 11.8 g
- Natrium
- 564.7 mg
Alternatieve recepten
Matcha Granola Muffins
25 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Kale Chips
40 min
Layered Mexican Dip
25 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Bourbon Ginger Fizz
5 Min
Paleo "Tortilla" Chips
45 min
Tropical Kale Smoothie
5 Min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Avocado and Hemp Pesto
10 Min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25 min