Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz celery, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- ½ oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 2 oz extra virgin olive oil
- 2 tsp lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 ½ oz mascarpone
- 4 ½ oz ricotta cheese
- pine nuts, to garnish
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 333.1 kJ / 79.6 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 81.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peach Yogurt Ice cream
20 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Hot White Wine Punch with Cranberries
30min
Basil Peach Sorbet
10 min
Cucumber Lemonade
10 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Sautéing 10 oz Fennel
25 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Turmeric Gingerade
10 min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min