
Apparaten en Accessoires
Rice and Parsley Stuffed Peppers
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
spring onions cut in pieces30 g
-
olive oil20 g
-
brown rice250 g
-
red peppers (approx. 250 g each)4
-
salt or to taste1 ½ tsp
-
liquid vegetable stock homemade (see tip)500 g
-
pitted black olives sliced12
-
fresh parsley leaves20 g
-
ground black pepper3 pinches
-
white wine100 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
343 kcal /
1436 kJ
Eiwitten
5.8 g
Vetten
6.8 g
Koolhydraten
59 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
1 g
Natrium
683 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Go Green, Feel Good
71 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland