Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 250 g brown rice
- 4 red peppers (approx. 250 g each)
- 1 ½ tsp salt, or to taste
- 500 g vegetable stock, homemade (see tip)
- 12 pitted black olives, sliced
- 20 g fresh parsley leaves
- 3 pinches ground black pepper
- 100 g white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1436 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 683 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 min
Watermelon Ice Lollies
12 Std. 10 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15 min.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
St Patrick's Day Smoothie
5 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min