Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 250 g brown rice
- 4 red peppers (approx. 250 g each)
- 1 ½ tsp salt, or to taste
- 500 g vegetable stock, homemade (see tip)
- 12 pitted black olives, sliced
- 20 g fresh parsley leaves
- 3 pinches ground black pepper
- 100 g white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1436 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 683 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Baby-friendly Cheesy Tuna and Sweetcorn Pasta Salad
20 min
Sweet Potato Curry
30min
Glamorgan Sausages
50min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Portuguese Leeks
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min