Purée de légumes racines au romarin
TM6 TM5 TM31

Purée de légumes racines au romarin

4.7 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 200 g de carottes, coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
  • 500 g de patates douces, coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
  • 500 g de pommes de terre, coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
  • 1 c. à café de sel
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu
  • 2 - 3 pincées de romarin déshydraté et haché, et un peu pour la finition
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition

Voeding
per 1 portion
Calorieën
811.7 kJ / 194 kcal
Eiwitten
3.3 g
Koolhydraten
34.5 g
Vetten
5.2 g
Verzadigd vet
0.7 g
Vezels
5.3 g
Natrium
464.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten