Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
- 500 g de patates douces, coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
- 500 g de pommes de terre, coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
- 1 c. à café de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 2 - 3 pincées de romarin déshydraté et haché, et un peu pour la finition
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 811.7 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 464.8 mg
Alternatieve recepten
Roulés de dinde farcis aux marrons, purée potimarron-patate douce
50 min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50 min
Compote pomme-banane
20 min
Cordons bleus et purée de légumes
1h 5min
Purée de carottes et jambon aux herbes
30 min
Carottes Vichy
35 min
Purée carotte-pomme de terre
25 min
Velouté carotte-panais
35 min
Soupe de potimarron
35 min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40 min