Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 teentjes knoflook
- 800 g varkensschouderlap, ontbeend (5-6 grote stukken), bijgesneden
- 110 g uien, gehalveerd en dan in plakjes gesneden
- 1 takje verse rozemarijn
- 225 g water
- 170 g appelazijn
- 1 tl groentebouillonpasta
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 510 g barbecuesaus, en iets meer om op te dienen
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- groene slabladeren, om op te dienen
- 6 hamburger broodjes
- rode ui, gehalveerd en dan in plakjes gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Brak ocen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Vegetarische hamburger
Brak ocen
Tunesische Chorba
45min
Ovenburger
1h 45min
Mokka-pompoen frappuccino
20 min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Kurkuma schillen
Brak ocen
Ingemaakte citroenen
Brak ocen
Gebakken buns
Brak ocen
Zoetzure varkensribbetjes
40 min