Apparaten en Accessoires
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
Voorbereiding 45min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
water600 g
-
teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)2
-
2 verse groene chilipepers, (ong. 6-8 cm lang), zaadlijsten verwijderdgemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
verse koriander50 g
-
100 g verse bladspinazie, grote grof gehakte bladerenverse babyspinazie100 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 tl
-
witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten600 g
-
aardappelen nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)400 g
-
gemalen kurkuma¼ tl
-
10 g maïsmeel (zetmeel)kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)4 tl
-
suiker1 tl
-
vers gemalen peper plus extra naar smaak½ tl
-
citroensap2 tl
-
wortelen in schijfjes (1 cm dik)200 g
-
broccoliroosjes in stukken (3 cm)200 g
-
Griekse yoghurt250 g
-
verse koriander plus extra als garnituur
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36 g
Calorieën
1830 kJ /
437 kcal
Vetten
18 g
Vezels
5.9 g
Koolhydraten
28 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1u.
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Gestoomde rijst
25min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Kipsatés met pindasaus
2u.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Trio van rijst, vis en groenten
35min