Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
- ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
- 50 g verse koriander
- 100 g verse babyspinazie
- 40 g olijfolie
- 1 tl zout
- 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
- 400 g aardappelen, nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
- ¼ tl gemalen kurkuma
- 4 tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
- 1 tl suiker
- ½ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 2 tl citroensap
- 200 g wortelen, in schijfjes (1 cm dik)
- 200 g broccoliroosjes, in stukken (3 cm)
- 250 g Griekse yoghurt
- verse koriander, plus extra als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1830 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 dk
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 dk
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Pikante kalkoensatés
1sa
Spaghetti met tomaat en spek
35 dk
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Nessuna valutazione
Penne met tonijn
35 dk
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1sa
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min