Apparaten en Accessoires
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
Voorbereiding 45min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
water600 g
-
teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)2
-
2 verse groene chilipepers, (ong. 6-8 cm lang), zaadlijsten verwijderdgemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
verse koriander50 g
-
100 g verse bladspinazie, grote grof gehakte bladerenverse babyspinazie100 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 tl
-
witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten600 g
-
aardappelen nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)400 g
-
gemalen kurkuma¼ tl
-
10 g maïsmeel (zetmeel)kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)4 tl
-
suiker1 tl
-
vers gemalen peper plus extra naar smaak½ tl
-
citroensap2 tl
-
wortelen in schijfjes (1 cm dik)200 g
-
broccoliroosjes in stukken (3 cm)200 g
-
Griekse yoghurt250 g
-
verse koriander plus extra als garnituur
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36 g
Calorieën
1830 kJ /
437 kcal
Vetten
18 g
Vezels
5.9 g
Koolhydraten
28 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Snel vruchtenijs
10min
Gestoomde kip op zijn geheel
Geen beoordelingen
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Mediterrane kippenpastei
50min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min