Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
- ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
- 50 g verse koriander
- 100 g verse babyspinazie
- 40 g olijfolie
- 1 tl zout
- 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
- 400 g aardappelen, nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
- ¼ tl gemalen kurkuma
- 4 tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
- 1 tl suiker
- ½ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 2 tl citroensap
- 200 g wortelen, in schijfjes (1 cm dik)
- 200 g broccoliroosjes, in stukken (3 cm)
- 250 g Griekse yoghurt
- verse koriander, plus extra als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1830 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Arabische kip met couscous
45 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Sous-vide peren met kaneel
Geen beoordelingen
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
Geen beoordelingen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Champignons of zwammen met look
20 Min