Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 uova, medie (circa 60 g), fredde di frigorifero
- acqua, per riempire fino a 1 l
- 2 rametti di aneto fresco, solo le foglie
- 300 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische, in pezzi
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di pepe rosso in grani
- ½ cucchiaino di sale
- 3 avocado
- 30 g di germogli misti
- 6 fette di pane bianco, tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1678.3 kJ / 401.2 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 435.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado toast
7 godz.
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20 min
Frittelle di carote con uova e avocado
40 Min
Scampi in salsa piccante
30 Min
Insalata cremosa di gamberi
35 Min
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1 Std.
Tartare al tonno e avocado
1h 15min
Punch giamaicano
10 min
Gamberoni in salsa di cocco caramellata
30 Min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 Std.
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2h 20min