Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Valtellina Casera a pezzi
- 200 g di pane raffermo a pezzi (3 cm)
- 400 g di latte
- 130 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 40 g di burro
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio a fettine
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2759.8 kJ / 659.5 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 811.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizzoccheri
50min
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Rösti svizzero
9 Std.
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1u. 30min
Sugo pomodoro e ricotta
1u.
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1u.
Rösti svizzero (TM6)
9 Std.
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Insalata di patate con vinaigrette alle erbe
45min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35min
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1u. 30min
Lasagne alla bolognese
2 Std. 15 Min