Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (prezzemolo, timo, maggiorana)
- 2 foglia di alloro fresca
- 800 g di carne di vitello, lingua (pulita e senza le parti grasse)
- 60 g di scalogno a pezzi
- 40 g di sedano a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di passata di pomodoro
- 150 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 300 g di cipolline borettane, sgoccilate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2496 kJ / 596.5 kcal
- Eiwitten
- 36.9 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 45.7 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 518.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.
Peperonata (TM6)
45 dk
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1 Std. 30 Min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11h
Moscardini alla busara sottovuoto
2 Std.
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 Std.
Peperoni in agrodolce sottovuoto
2 Std.
Roastbeef in salsa verde con patate
40 Min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3 Std.