Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (prezzemolo, timo, maggiorana)
- 2 foglia di alloro fresca
- 800 g di carne di vitello, lingua (pulita e senza le parti grasse)
- 60 g di scalogno a pezzi
- 40 g di sedano a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di passata di pomodoro
- 150 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 300 g di cipolline borettane, sgoccilate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2496 kJ / 596.5 kcal
- Eiwitten
- 36.9 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 45.7 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 518.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Spezzatino di carne con polenta
4h
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4h 30min
Bollito misto alla milanese
5h
Tonno di coniglio
48h
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Ossobuco Sottovuoto
12hod. 40min
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h