Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roastbeef al forno
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- 10 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di carne bovina, taglio scamone
Condimento
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di senape in grani grossi
- 20 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 300 g di indivia riccia
- 100 g di indivia belga
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1899.6 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 879.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceci al pomodoro
40min
Granatina
Geen beoordelingen
Moddizzosu di patate
7 Std.
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30min
Croque Madame
3 Std. 30 Min
Entrecote con risotto ai funghi
40min
Salmone marinato
2h 30 min
Panini sfogliati
3 Std. 30 Min
Bratwurst con insalata di patate
35min
Triplo dessert di frutta
10min
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Focaccia millebolle
28h