Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaino di coriandolo in polvere
- 30 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di salsa di soia
- 80 g di cipollotti a pezzi
- 40 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 15 g di olio di sesamo
- 4 g di pepe rosa in grani
- 6 g di sale
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- 500 g di tonno fresco a tocchi (1-2 cm)
- 1 avocado, la polpa a tocchetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fiori edibili q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 32.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30 min.
Spiedini di salmone e avocado
1 Std.
Marinatura al lime, zenzero e menta
15 Min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 min.
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30 min.
Tartare al salmone
1 Std.
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min
Tartare di salmone con avocado e uova
45 Min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2h 10min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.